• Carl Nielsen Skolen
  • Lumbyvej 64, 5792 Årslev
  • cns@faaborgmidtfyn.dk

Velkommen til Carl Nielsen-skolen

Indvielse af English House.

På Carl Nielsen-skolen har vi engelsk fra 0. klasse.

• John Jakobsen den 22-10-2014
    Carl Nielsen-skolen og Faaborg Midtfyn Kommune åbner for elektronisk indskrivning af elever til kommende børnehaveklasse til skoleåret 2015/2016.

Indskrivning foregår i perioden fra den 10. november 2014 til den 23. januar 2015.

Indskrivningen er elektronisk og foregår via kommunens hjemmeside
    www.faaborgmidtfyn.dk – hvor der på forsiden vil være et link til
    indskrivningen. Det kræver, at man har NEM-ID
    Lone Gras Kristiansen den 09-10-2014
    Invitation til dialogmøder om kommunens udvikling.
  • John Jakobsen den 06-10-2014
    Kære forældre og medarbejdere.

Vedr PCB måling.

I efterårsferien vil der blive foretaget kontrolmålinger vedr PCB.

Det er aftalt, at arbejdsgruppen, hvor Linda (sikkerhedsrepræsentant), Ivan (teknisk serviceleder), kommunens miljøchef Olav Bojesen og jeg sidder, holder opfølgningsmøde tirsdag d. 28. oktober kl. 13.00.

Jeg vil selvfølgelig løbende holde skolebestyrelsen og jer orienteret.

Måleresultaterne vil være retningsgivende for den kommende handleplan, som Faaborg Midtfyn kommune vil komme med.

Mvh og ønsket om en god efterårsferie.

John
    Irene Larsen den 05-09-2014
    Så fik vi skudt Den kulturelle Rygsæk i FMK i gang.
    Mandag formiddag indledte vi med en forrygende koncertoplevelse for 1.-3. årgang på Carl Nielsen-skolen, da folkemusikbandet Phønix spillede op i salen. Phønix er et erfarent band i skolesammenhæng og havde hurtigt hele forsamlingen i deres hule hånd. Der var tirsdag en fin artikel i Fyens Stiftstidende.
    Med Den kulturelle Rygsæk er det tanken at give alle børn kulturelle oplevelser. Hvert år fyldes nye genrer i rygsækken for hver enkelt elev.
    Oplevelserne er hvert år en del af et længere forløb, hvor skolen sammen med forskellige aktører udefra i fællesskab arbejder med emner, der direkte bygger op til Folkeskolens Formål og Fælles Mål.
    Efter nytår bliver det børnehaveklassernes tur. Deres kulturrygsæk begynder med Teater.

Lone Gras Kristiansen den 29-08-2014
    Kartoffelfestival i oktober, se vedhæftede bilag ;-)