• Carl Nielsen Skolen
  • cns@faaborgmidtfyn.dk

Velkommen til Carl Nielsen-skolen

Skolens hverdag

I maj holdt vi Børnekulturfestival BIFROST, med musik og oplevelser for børn i alle aldre.

På Carl Nielsen-skolen har vi engelsk fra 0. klasse.

Hver torsdag er dagen projektbaseret. Vi arbejder med fag eller tema og gerne på ture ud af huset.

• John Jakobsen den 26-06-2015
    Kære elever, forældre og medarbejdere.

Foråret har ikke været alt for godt, men prognoserne siger, at det gode vejr snart er på vej.

Jeg vil herfra ønske alle en god sommerferie og tak for et rigtig spændende første skoleår under den nye skolereform.

Ferie skal gerne give ro, hvile og oplevelser - det er der mange af os, som trænger til.

Vedlagt en herlig nyhed til at gå til sommerferie på.

mvh
    John

Lone Gras Kristiansen den 03-06-2015
    Fra lørdag den 6. juni 2015, vil alle køreplaner for Faaborg-Midtfyn Kommune, med start 10. august 2015,
    være tilgængelig på www.fynbus.dk.

• John Jakobsen den 21-05-2015
    Kære elever, forældre og medarbejdere.

Vedlagt orientering om den senste måling af PCB - en rigtig god nyhed!

mvh
    John
    Rikke Clausen Uhrenholt den 30-04-2015
    Kære alle se venligst nyt vedr. en app til forældreintra:

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler. Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.