• Carl Nielsen Skolen
  • Lumbyvej 64, 5792 Årslev
  • [email protected]

Velkommen til Carl Nielsen-skolen

Folkeskolen, Carl Nielsen Skolen Nr. Lyndelse har en vision om at bringe robotteknologi og entreprenørskab ind i undervisningen - vi er meget glade for at få lov til at være en del af denne vision, og ser frem til vores kommende samarbejde om at, skabe de bedste rammer for denne vision og gøre verdens bedste Folkeskole, endnu bedre.

På billedet ses skoleleder John Jakobsen fra Carl Nielsen Skolen (th) og Senior Business Developer Peter Juhl Voldsgaard fra Blue Ocean Robotics

Kommende skoleår

I skoleåret 2017/2018 får Carl Nielsen-skolen igen 2 børnehaveklasser.

Vi er altid åben for et besøg eller en snak, så kig forbi.

• Rikke Clausen Uhrenholt den 18-05-2017
    Kære alle

Carl Nielsen-skolen er på facebook, gå ind og kig på vores side og følg den, der vil løbende komme billeder og information.

se link nedenfor eller søg på Carl Nielsen-skolen og find den side med vores logo.

Mvh. kontoret
    Irene Larsen den 04-05-2017
    Afslutningen på forløbet Moderne dans og ballet i Den kulturelle rygsæk er familieforestillingen, hvor eleverne i 1.-3. klasse, kan invitere forældre, søskende, bedsteforældre eller venner med ind og opleve en potpourri af professionel dans. Vi får blandt andet besøg af Det Kongelige Teater Balletskolen Odense og Uppercut Danseteater – og det foregår i Årslev Hallen d. 7. juni kl. 18:30-19:30. Se vedhæftede invitation.
  • Rikke Clausen Uhrenholt den 26-04-2017
    Værdigrundlag for Carl Nielsen-skolen

Carl Nielsen-skolen bygger sin hverdag på værdier og i mindre grad på regler. Skolens elever, medarbejdere, forældre og ledelse vil bl.a. kendes på værdier som:

Respekt - hvor vi udviser: Samhørighed, ansvarlighed, ro og ordentlighed

Udvikling - hvor følgende egenskaber er vigtige: fællesskab, glæde, rummelighed, forskellighed

Engagement - hvor vi har: Ambitioner, ansvarlighed, humor

Ansvar - det betyder meget, at vi har: trivsel, faglighed, aktivt forældresamarbejde

Irene Larsen den 31-08-2016
    "Jeg så en ulv, en ræv, en hare...." Folkemusikbandet Phønix spiller op.

KULTUREL RYGSÆK
    Skoleåret 2016-17 byder på:

TEATER for 0. årgang
    MODERNE DANS OG BALLET for 1.-3. årgang