• Carl Nielsen Skolen
  • cns@faaborgmidtfyn.dk

Velkommen til Carl Nielsen-skolen

Skolens hverdag

På Carl Nielsen-skolen har vi engelsk fra 0. klasse.

Lone Gras Kristiansen den 11-12-2014
    Nu nærmere vi os jul igen og det betyder sidste skoledag mandag den 22. december 2014.
    Her er der aftalt, at eleverne har fri kl. 13.00. Via nedenstående link, kan man se, hvordan busserne  kører den 22. december 2014.

Mvh. Fynbus
    Rikke Clausen Uhrenholt den 01-12-2014

En lille julehilsen fra Carl Nielsen-skolen
    Lone Gras Kristiansen den 05-11-2014

Læs det nye MAGASINET SKOLEBØRN

Bliv dit barns bedste uddannelsesvejleder

Reform: Forældre frygter at unge vælger forkert

Nye sociale og personlige krav – Sådan kan du støtte

Sjove øvelser: Styrk dit barns faglighed med bevægelse
  • John Jakobsen den 22-10-2014
    Carl Nielsen-skolen og Faaborg Midtfyn Kommune åbner for elektronisk indskrivning af elever til kommende børnehaveklasse til skoleåret 2015/2016.

Indskrivning foregår i perioden fra den 10. november 2014 til den 23. januar 2015.

Indskrivningen er elektronisk og foregår via kommunens hjemmeside
    www.faaborgmidtfyn.dk – hvor der på forsiden vil være et link til
    indskrivningen. Det kræver, at man har NEM-ID
    Irene Larsen den 05-09-2014
    Så fik vi skudt Den kulturelle Rygsæk i FMK i gang.
    Mandag formiddag indledte vi med en forrygende koncertoplevelse for 1.-3. årgang på Carl Nielsen-skolen, da folkemusikbandet Phønix spillede op i salen. Phønix er et erfarent band i skolesammenhæng og havde hurtigt hele forsamlingen i deres hule hånd. Der var tirsdag en fin artikel i Fyens Stiftstidende.
    Med Den kulturelle Rygsæk er det tanken at give alle børn kulturelle oplevelser. Hvert år fyldes nye genrer i rygsækken for hver enkelt elev.
    Oplevelserne er hvert år en del af et længere forløb, hvor skolen sammen med forskellige aktører udefra i fællesskab arbejder med emner, der direkte bygger op til Folkeskolens Formål og Fælles Mål.
    Efter nytår bliver det børnehaveklassernes tur. Deres kulturrygsæk begynder med Teater.